Una casa amb molts amics
Maria Jesús Bolta / Gerard Miquel

(Distribució el 11-6-06)


Fum és un gosset que vol una casa. Però, com és la casa d’un gos? Ho sap el conill? Li ho diran l’abella i l’aranya? L’ajudaran la papallona i el pardalet?
MARIA JESÚS BOLTA (Meliana, 1958). Ha guanyat premis com el Samaruc 1992 per Les mans d’Amiel (Tàndem), el Vila de l’Eliana 1994 per Pellroja, rostre pàl·lid (Bromera); el Vaixell de Vapor 1995 per Vull jugar! (Cruïlla); el Vicent Silvestre de Narrativa Infantil 1998 amb Qui t’ha dit que el món era blanc? (Bromera, 1999); i el Josep Maria Folch i Torres 2001 amb Animals! (La Galera). També ha publicat obres com El meu regne per un llit (Marjal), La bruixa Merenga (Bromera), La lluna m’ha parlat de tu (Camacuc) o Mira quina estrella (Bromera).
GERARD MIQUEL (Alaquàs, 1968). Estudià a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics. Ha treballat per a agències de publicitat i editorials. Però, sobretot, hem de destacar els seus dibuixos per a llibres infantils, sempre atractius, ben definits i caracteritzats per la claredat i força del seu traç. Ha il·lustrat, entre altres, els llibres Hola, Flac! (Camacuc), Domila, príncep del so (Camacuc), Misteri a la llacuna (Bromera), Quines bèsties! (Bromera), La granota (Bromera) i l’obra de teatre infantil Pinotxo (Bromera).