Però, per què no?
Pep Castellano / Sento Llobell

(Distribució el 15-7-06)


Algunes persones majors sempre tenen el no a la boca. Per què? Mira, perquè no i prou! Però, t’has preguntat què passaria si els menuts pogueren fer el mateix? No?

PEP CASTELLANO (Albocàsser, 1960). Es dedica a l’animació juvenil i a contar contes, també col·labora en programes de ràdio. Ha guanyat el Premi Samaruc 2000 amb L’herència dels Càtars (Bullent); el Ciutat de Paterna Vicenta Ferrer 2001 amb Mar de fons (Tàndem), el Vila de Betxí 2002 per El secret de Khadrell (Brosquil), el ciutat de Torrent 2004 per L’ull de la boira (Tabarca) i l’Enric Valor 2004 per Ferum de silenci (Bullent). També ha publicat Marta Martí, reina del rodolí (Bullent) i Thora i l’anell de la sort (Bromera).
SENTO LLOBELL (València, 1953). Llicenciat en Belles Arts per la Facultat de Belles Arts de Sant Carles (València) 1978. Especialista en Pintura i Restauració. Ha il·lustrat àlbums de Còmics com Tirant a Anglaterra (3i4), Tirant a Sicília (3i4) i llibres com Ruïnes (Edicions de Ponent) i El jardí secret (Bromera).