Comença la campanya «Llegir en valencià, les nostres cançons» 13 / 06 / 2016

La col·lecció «Llegir en valencià, les nostres cançons» arriba als quioscos el diumenge 19 de juny amb el llibre Una casa que fa cantonet. El Cabanyal, de Teresa Broseta.

Onze relats que ens submergiran en les històries que, al voltant d’una cançó popular valenciana, han imaginat i escrit autors valencians de renom.

La tarara, Ja ve Cento de ca la nóvia, El tio Pep se’n va a Muro o La lluna, la pruna són algunes de les melodies protagonistes d’aquesta col·lecció. Onze llibres que es podran obtenir cada dissabte i diumenge amb el diari Levante-EMV a partir del 19 de juny i amb el diari Información a partir del 3 de juliol, per només 1 euro.

«Llegir en valencià» és l’única campanya de promoció de la lectura en la nostra llengua en què estan implicades nombroses entitats públiques i privades que treballen per un objectiu comú: fomentar la lectura i promocionar el valencià. El 2016 fa onze anys que la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura impulsa aquesta campanya amb la clara intenció d’estimular la lectura i donar a conéixer els costums i les tradicions del poble valencià.

Ara, llegir en valencià, més fàcil que mai!

Comparteixes?
© Fundació Bromera 2024 | Avís legal