Guanyadors del concurs «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» amb el diari Información.
10/11/2014

El concurs setmanal de la campanya d’animació lectora «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» amb el diari Información d’Alacant ja té guanyadors. Més de 300 lectors, han enviat cartes per correu postal o butlletes via internet. Els participants optaven a 3 vals de compra valorats en 100 € per a utilitzar en supermercats Consum i 10 vals de compra valorats en 15 € per a utilitzar en les botigues de Pollos Planes.

Primers guanyadors del concurs «Llegir en valencià, paisatges de llegenda»
10/09/2014

El concurs setmanal de la campanya d’animació lectora «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» ja té els primers guanyadors. Més de 1.500 lectors, que han aconseguit la col·lecció de llegendes en valencià situades en algun dels paisatges més emblemàtics del nostre territori, participaren en esta iniciativa enviant cartes per correu postal o butlletes via internet.

Entrevista sobre «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» al programa Vent de llevant
25/06/2014

La presentadora del programa cultural Vent de llevant entrevista Lluís Cucarella, director del diari Levante-EMV, Rosa Mengual, coordinadora d'activitats de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, i Anna Monner, una de les escriptores que participa en la IX campanya «Llegir en valencià, paisatges de llegenda», que se centra en els paisatges de llegenda del nostre territori.

Presentació de la campanya a Levante TV
21/06/2014

Notícia de la presentació de la campanya a Levante TV.

Nota de premsa i presentació de la campanya
18/06/2014

La campanya «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» es presenta demà dijous 19 de juny, a les 12.30 hores, a la Sala Rex Natura d’Alzira. Es preveu l’assistència de tots els organitzadors i patrocinadors -Fundació Bromera, Levante-EMV, Consum, Fundació Bancaixa, Acadèmia Valenciana de la Llengua, Diputació de València, Direcció General de Cultura de la Generalitat Valenciana, Escola Valenciana, Consell Valencià de Cultura i-, així com d’una bona representació dels col·laboradors i les entitats adherides.

Continguts multimèdia de la campanya
18/06/2014

Ja podeu descarregar l'anunci per a TV i la falca radiofònica de la campanya LLegir en Valencià, paisatges de llegenda.

Bàners de la campanya
17/06/2014

Ja podeu descarregar els bàners de la campanya Llegir en Valencià, paisatges de llegenda.

 

Descarrega els primers materials de la campanya
16/06/2014

Descarrega els primers materials de la campanya:

- Cartell de la campanya 2014
- Fitxa informativa
- Primera publicitat

Comparteixes?
© Fundació Bromera 2024 | Avís legal