ara llegir

 

llibres divertits

• Editats en format de butxaca, tenen una lletra gran i fàcil de llegir. Les històries tenen un estil pròxim, amb una trama entretinguda i emocionant.

• La col·lecció està pensada per a totes aquelles persones que volen animar-se a llegir en valencià i que tenen curiositat per descobrir històries sobre els nostres paisatges i llegendes.

• Tots els llibres, a més de la narració, inclouen una secció sobre les característiques del paisatge que serveix d’escenari, un glossari amb el significat d’algunes paraules i recomanacions per a llegir més llibres dels autors de la campanya i sobre els temes que s’hi tracten.

 

que es

 Llegir en valencià, paisatges de llegenda vol fomentar la lectura i promocionar el valencià. Cada llibre narra una llegenda situada en algun dels paisatges més emblemàtics del nostre territori. A banda de facilitar que els lectors s’animen a llegir en valencià, s’hi ofereixen informacions pràctiques i interessants sobre els espais descrits. Una col·lecció d’11 llibres, que es podran aconseguir cada dissabte i diumenge amb els diaris Levante-EMV i Información per només 1 euro (4,5 euros sense el diari).

 

de que consta

• Una col·lecció d’11 llibres que es distribuiran a partir del 22 de juny cada dissabte i diumenge amb el diari Levante-EMV, al preu simbòlic d’1 euro presentant el cupó del diari (sense cupó 4,5 €). Primer llibre gratis.

• Concursos sobre els llibres de cada setmana. Entre els participants sortejarem una experiència en un dels paisatges de la campanya i vals de compra per a usar-los al vostre supermercat Consum més pròxim, en les botigues de Pollos Planes i restaurants Parrilla Pollos Planes.

Entrevistes sobre la campanya a personatges famosos.

 

quins llibres

La col·lecció està formada per 11 llegendes situades en algun dels paisatges més emblemàtics del nostre territori: el Benicadell, el Benacantil, la Calderona, el Cap d’Or, la Valldigna, Penyagolosa o les Columbretes, entre molts altres. Històries escrites per un ventall d’escriptores i escriptors valencians amb una trajectòria tan consolidada com Joan Olivares, Joaquim G. Caturla, Raquel Ricart, Urbà Lozano, Isabel Canet, Maria Jesús Bolta, Anna Moner, Joan Andrés Sorribes, Josep Antoni Fluixà, Víctor Gómez Labrado i Isabel-Clara Simó. L’autora de les imatges de cobertes i de l’interior és Paula M. Rufat.

 

organitza

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura amb el suport dels diaris Levante-EMV i Información, la Fundació Bancaixa, Consum Cooperativa, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Generalitat Valenciana, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, la Diputació d’Alacant i la Universitat d’Alacant.

Amb la col·laboració d’Escola Valenciana i el Consell Valencià de Cultura i el suport de la Universitat de València, la Universitat Jaume I, la Universitat Politècnica de València, la UNED, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, la Federació de Municipis i Províncies, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat de la Safor; el PSPV-PSOE, EUPV, la Fundació Institut d’Estudis Polítics, Compromís, ERPV; CIERVAL, la Confederació Empresarial Valenciana; UGT-PV, CCOOPV, STEPV; el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes; l’Associació Professional d’Il·lustradors de València; Albena Teatre, la Sala Russafa; la Reial Societat Econòmica d’Amics del País; la Unió de Periodistes Valencians; la Unió de Llauradors i Ramaders i l’hotel rural Ca les Senyoretes.

Amb la col·laboració dels ajuntaments de Bétera, Teulada, Alzira, Xàtiva i Alcoi.

 

a qui

A totes les persones que volen començar a llegir en valencià i, a més a més, descobrir les llegendes més ben guardades de les nostres terres.

 

quan

La campanya Llegir en valencià, paisatges de llegenda es posa de nou en marxa el diumenge 24 de setembre amb la distribució gratuïta del llibre La cara del moro d’Alacant. El Benacantil, de Joaquim G. Caturla, amb el diari Información. La resta de llibres de títols es distribuiran cada dissabte i diumenge fins l'11 d'octubre 2014.

 

Comparteixes?
© Fundació Bromera 2024 | Avís legal