Primers guanyadors del concurs «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» 10 / 09 / 2014

El concurs setmanal de la campanya d’animació lectora «Llegir en valencià, paisatges de llegenda» ja té els primers guanyadors. Més de 1.500 lectors, que han aconseguit la col·lecció de llegendes en valencià situades en algun dels paisatges més emblemàtics del nostre territori, participaren en esta iniciativa enviant cartes per correu postal o butlletes via internet. Els participants optaven a 3 vals de compra valorats en 100 € per a utilitzar en supermercats Consum, 10 menús per a dos persones per a utilitzar en restaurants de La Parrilla de Pollos Planes i 10 vals de compra valorats en 30 € per a utilitzar en les botigues de Pollos Planes.

El sorteig es va realitzar en la Seu de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, el passat dilluns, 8 de setembre. Els guanyadors havien de respondre a les preguntes plantejades setmanalment sobre els 11 llibres distribuïts pel diari Levante-EMV els dissabtes i diumenges dels passats mesos de juny i juliol.

La campanya Llegir en valencià que vol fomentar la lectura i promocionar el valencià enguany ha complit nou anys gràcies a diversos patrocinadors i col·laboradors que, un any més, han apostat per la difusió i promoció de la cultura i la lectura en valencià.

> Guanyadors del concurs (descarregar arxiu PDF)

Comparteixes?
© Fundació Bromera 2021 | Avís legal