Bases del concurs

Amb la campanya «Llegir en valencià, per a estimar-nos» tens l’oportunitat de guanyar fantàstics premis. Per a aconseguir-ho, tan sols has de respondre correctament les preguntes proposades sobre els onze llibres que repartim amb Levante-EMV i Información. Entre tots els qui participeu, sortejarem: 

  • 5 vals de compra amb un valor de 100 euros que podràs utilitzar al teu supermercat Consum més pròxim.
  • 30 vals de 15 euros per a usar a les botigues de Pollos Planes.
  • 20 carrets d’anar a comprar de la marca Rolser.
  • 5 lots de productes Café Silvestre amb cafetera.
  • 40 entrades dobles per a Bioparc.
  • 2 entrades per a un partit de lliga a escollir d’un dels 17 equips de «Juguen elles, guanyem tots» de Teika + 1 lot de marxandatge + càrrega de 20 € a l'aplicació mòbil per a consumir en qualsevol de les seues màquines.

1. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys.

2. Cada persona hi pot participar únicament una vegada per llibre i sols d’una de les dos maneres possibles: per correu postal o a través del lloc web.

3. Per correu postal: cal retallar el cupó que apareixerà cada dissabte i diumenge en el diari Levante-EMV i enviar-lo amb les respostes a l’adreça següent:

Concurs «Llegir en valencià»
Fundació Bromera per al Foment de la Lectura
Apartat de correus 355, 46600 Alzira

4. No s’admetran fotocòpies del cupó que apareix en el diari.

5. A través del web: es pot participar a partir del mateix dia de la publicació de cada llibre. Aquesta modalitat és totalment gratuïta.

6. Les dades facilitades seran tractades únicament amb la finalitat de participar en el sorteig i no s’incorporaran a cap fitxer.

7. Calendari:

  • El termini per a participar en el concurs finalitza el 18 d’agost de 2023.
  • El resultat del sorteig es donarà a conéixer el 6 de setembre de 2023. La Fundació Bromera avisarà les persones guanyadores i els seus noms es publicaran a l’espai web.
  • El premi del concurs es farà efectiu abans que acabe l’any 2023.

8. Si un/a concursant incompleix qualsevol dels punts d’aquestes bases serà desqualificat/ada immediatament.

9. Qualsevol circumstància que s’esdevinga i que no aparega arreplegada en aquestes bases la resoldrà l’organització de la campanya «Llegir en valencià».

Levante-EMV
Información
Organitza
Patrocina